StartDocumentatieGebruikersnaam/Wachtwoord Inloggen

Ten aanzien van de keuze eigen Gebruikersnaam

Liefst minstens 10 tekens lang. Alle letters en cijfers zijn mogelijk plus 3 speciale tekens: ‘-‘, ‘_’ & ‘@’.
Zie ook http://wpsecure.be/hoe-je-wordpress-gebruikersnaam-ultraveilig-maken/ Gebruik vooral een aantal maal ‘@’ in de Gebruikersnaam.

Aanvraag procedure

Als de Beheerder een verzoek binnen heeft, maakt hij z.s.m. een Gebruikersprofiel aan, en reageer hij per ommegaande met nadere instructies hoe ieder zelf een eigen Wachtwoord kan instellen en hoe ieder dit zelf kan testen. Om tot zondag nog eventuele problemen op te kunnen lossen is het van belang z.s.m. de aanvraag met een zelf gekozen Gebruikersnaam te doen, en na ontvangst van de instructies voor een Wachtwoord EN de test deze ook z.s.m. uit te voeren.
​Dringende oproep aan ieder zich in bovenstaande te verdiepen en de aanbevelingen op te volgen. We zullen we hier in de toekomst veel plezier van hebben. Dat heet, we zullen er eigenlijk niets van merken, want we zullen er problemen mee voorkomen. Dat is nu eenmaal de natuur van goede beveiliging. Hoogstens kan ik zeggen dat dit allemaal een hogere zekerheid op een ongestoorde gebruikerservaring oplevert. Tot slot: onze website zal (ten aanzien van Gebruikerstoegang) zo sterk zijn als de zwakste Gebruikersnaam/Wachtwoord combinatie.
PS: Zie ook hoe reeds aanwezige auteurs zijn vermeld bij hun artikelen. Bezoek daarvoor http://www.platformbasisinkomen.eu/ en/of http://www.platformbasisinkomen.eu/vbi/

Reacties zijn gesloten.

WordPress Login Beveiligd met Clef