StartVoorpagina20 SEPTEMBER 2015 UITROEPEN VAN HET PLATFORM BASISINKOMEN EN CONGRES IN DE BALIE Inloggen


20 september 2015
zal het Platform Basisinkomen zich om 10:00 uur a.m. publiekelijk bekend maken in het politiek-cultureel centrum De Balie in Amsterdam en zijn ontstaan toelichten.

Daarna volgt daar van 14:00 uur tot 16:30 uur een openbaar congres dat de Vereniging Basisinkomen organiseert ter afsluiting van de 8e internationale week van Basisinkomen .

Thema: “Niet alle uitkeringen en toeslagen kunnen na invoering van het basisinkomen verdwijnen!”

Sprekers zijn dan de heer Ger Jaarsma, directievoorzitter Kredietbank Nederland, de heer Gerrit van der Meer, voorzitter Landelijke Cliënten Raad en de heer Joost van Tiel, schuldhulpverlener te Utrecht.

 

De inleiding wordt verzorgd door de heer Adriaan Planken, voorzitter van de Vereniging Basisinkomen en gaat over wat als de minimale hoogte van een Volwaardig Basisinkomen beschouwd kan worden.

’s Middags is de gespreksleiding in handen van Joeri Oltheten, bestuurslid van de Vereniging Basisinkomen
Beide onderdelen van het programma zijn vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn.

De Balie heeft zoals u waarschijnlijk weet een café en een restaurant waar u zich tegen betaling van koffie en thee kan laten voorzien. Het verzoek is meegenomen lunches niet in het café of het restaurant tot u te nemen. Graag vragen wij hierbij uw medewerking.

De Balie maakt door de speciale offerte die zij ons biedt het gebruik van deze locatie mogelijk.
De Balie is gemakkelijk vanaf het CS Amsterdam per openbaar vervoer te bereiken met tram 1, 2, 5, 7 en 10. Halte Leidseplein

De kosten die wij hiervoor maken zijn € 1700,00. In verband hiermee vragen wij een vrijwillige bijdrage met als richtlijn € 10,00 en minimaal € 2,00. Het liefst te voldoen via PIF World (meer is vanzelfsprekend welkom zoals u op PIF World kunt lezen) of op NL08 TRIO 0786 6652 38 t.n.v. A.A.F. Planken.

U kunt u aanmelden via voorzitter@basisinkomen.nl

Datum: 20 september 2015

Plaats: Politiek Cultureel Centrum De Balie
Kleine-Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam, 020-553 51 52
Aanvang 10:00 uur. Afsluiting: 16:30 uur.

Reacties zijn gesloten.

WordPress Login Beveiligd met Clef